Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Dagje uit

Dagje uit in Zutphen

Heeft u binnenkort een dagje Zutphen op de planning staan? In Zutphen kunt u een heerlijke dag doorbrengen met uw familie of vrienden. Zutphen biedt voor zowel jong als oud voldoende mogelijkheden. Hieronder delen wij een aantal tips om een  heerlijke dag te beleven.

Tips voor een geslaagd dagje uit

Stadswandeling door de Hanzestad: met uw familie of vrienden kunt u de Hanzestad ontdekken door een stadswandeling te maken en een bezoek te brengen aan Musea Zutphen. Geniet na een culturele dag van een heerlijke lunch.

Zutphen ontdekken met uw vriendinnen: wist u dat Zutphen een rijke historie kent? Deze historie kunt u onder meer ontdekken in de musea. Maar geniet voor het maken van deze ontdekkingsreis van een verse kop koffie/thee en huisgemaakte appelgebak of chocolademuffin. Onder het genot van een heerlijke lunch kan worden bijgekletst.

Per boot de Hanzestad ontdekken: stap aan boort van de fluisterboot en vaar langs de historische monumenten en verrassende plekken. De schipper vertelt over de geschiedenis van de Hanzestad. U overnacht in een luxe resort hotel die van alle faciliteiten is voorzien.

De leukste dagjes uit