Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Weekendje Weg

Prettig Weekendje Weg

Zin om een weekendje erop uit te zijn en een andere omgeving te ontdekken? Zutphen is een schitterende en diverse omgeving waar genoeg te beleven valt. In Zutphen kunt u heerlijk wandelen of fietsen, maar ook ontspannen of culinair genieten. Benieuwd naar de Zutphen, plan een weekendje weg en ontdek al het moois van Zutphen.

Tips voor een geslaagd weekendje weg

Vriendinnenweekend in Zutphen: ga er samen met een vriendin een heerlijk weekendje tussenuit. Klets gezellig bij met uw vriendin, ontdek de leuke winkelstraten en ontspan in de sauna. Wilt u erop uit trekken? Fiets of wandel één van de uitgestippelde routes.

Romantisch genieten in de Hanzestad: laat de romantiek opbloeien tijdens een romantisch weekendje weg. Geniet op de dag van aankomst van een romantisch 4-gangen à la carte diner. De Hanzestad biedt de juiste ingrediënten voor een geslaagd weekendje weg, van romantische hofjes tot een sfeervol winkelcentrum.

Fietsen door de Achterhoek: op de fiets kunt u de prachtige Achterhoek ontdekken. Spring op de fiets en maak een mooie tocht. Onderweg kunt u genieten van een welverdiend lunchpakket. Na een sportieve dag in de buitenlucht kunt u genieten van heerlijke Spaanse tapas en opladen in een comfortabele kamer.

Leuke weekendjes weg