Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Restaurants

Gezellige en gevarieerde keuze uit restaurants

Bon appétit, itadakimasu en natuurlijk eet smakelijk!

De Wijnhuistoren

De Wijnhuistoren

De Wijnhuistoren: een restaurant waar u 100% Italiaans kunt eten. Prachtig gelegen aan het Marktplein in het historische centrum van Zutphen.

Italiaans Restaurant Vaticano

Italiaans Restaurant Vaticano: als u van Italiaanse gerechten houdt, dan is dit absoluut iets voor u. Dit restaurant is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand.

By Chiel

By Chiel

By Chiel: het bereiden van de gerechten gebeurt met passie en op ambachtelijk klassiek Franse wijze. Ieder gerecht wordt zelf gemaakt door de chef-kok en zijn team.

Genietcafé

Genietcafé

Genietcafé: het café bevindt zich tussen de historische gebouwen en heeft als specialiteit de high tea.

De Revolutie

De Revolutie

De Revolutie: de populaire ontmoetingsplaats met Zuid-Amerikaanse sferen waar u heerlijk kunt lunchen en dineren.

Restaurant Aster

Restaurant Aster

Restaurant Aster: voor tacos, tapas, lunch, diner en catering bent u hier aan het goede adres. Alle gerechten worden à la minute met verse ingrediënten bereid.

Brasserie 6

Brasserie 6

Brasserie 6: geniet van een uitgebreide lunch, culinair diner of à la carte gerecht. Ook kunt u hier ook terecht voor een verse kop koffie of een heerlijke high tea.

Sultani

Sultani

Sultani: voor een gezellige sfeer, voor lunch of diner kunt u bij Sultani genieten van de smaken uit Zuid-Europa en Marokko.

IJsselpaviljoen

IJsselpaviljoen

IJsselpaviljoen: vanuit het restaurant kijkt u over de IJssel en de uiterwaarden. U kunt hier genieten van een verse kop koffie met gebak, lunch of diner.