Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Feest Organiseren

Organiseer een feest om nooit te vergeten

Bent u binnenkort jarig of verantwoordelijk voor het organiseren van een feest? De Achterhoek is de geschikte omgeving om er een spetterend feest van te maken en het dak eraf te laten gaan. In de Achterhoek deinzen zij ook niet terug voor volume. Vier het feest of geef uw feest van elk volume in een van de leukste regio’s van Gelderland.

Suggesties voor een feest

Feest vieren in de historische kasteelstad: een feest kan worden gegeven in de verschillende zalen. Het feest zal compleet worden verzorgd met binnenlandse en buitenlandse gedistilleerde dranken en heerlijke drankjes. De zalen zijn uiteraard geschikt om een dansje te wagen of te genieten van de muziek die wordt verzorgd door een DJ of band.

Vier een spetterend feest in een villa: in de villa in Doetinchem kan ieder feest worden gegeven van een klein intiem samenzijn tot een grote party. Het feest begint al feestelijk met een glas bubbels. U en uw gezelschap kunnen tijdens het feest genieten van diverse dranken en hapjes. Mocht u na het feest willen overnachten, dat kan in de villa. Er geldt een minimale afname van 27 kamers wanneer u het feest geeft aan de voorzijde van het hotel en in de Rietveldzaal aan de achterzijde geldt een minimale afname van 18 kamers.

Uw verjaardag of jubileum extra bijzonder vieren: op een prachtige locatie aan het water kunt u een spetterend feest geven. Het terras wordt omgetoverd tot uw ideale feestlocatie. Het feest kan naar wens worden uitgebreid met muziek, lekkere cocktails of diner. Tijdens het feest kunt u 4,5 uur onbeperkt binnenlands en buitenlands gedistilleerde dranken drinken en genieten van diverse hapjes.

De leukste feesten