Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Incentives

Stimuleer uw medewerkers met incentives

Wilt u uw medewerkers stimuleren, zodat zij harder voor het bedrijf gaan werken? Een incentive is een beloning om iemand te stimuleren en te motiveren. Het motiveren/stimuleren van uw medewerkers kan op verschillende manieren door het geven van een beloning, cadeaus of reisjes.  Hieronder geven wij u suggesties om uw medewerkers te stimuleren.

Suggesties voor incentives

Zelf zeilen in Gelderland: maak met uw gezelschap een ontspannen zeiltocht over de Rhederlaagse meren. De grootschot, fok en het roer leert u te bedienen, maar u kunt uiteraard ook op het water ontspannen. Bij terugkomst kunt op de beach glof parcours een aantal holes slaan.

Buitengewone barbecue in plattelandse sferen: trakteer uw collega’s op een barbecue in landelijke sfeer. Uw gezelschap kunt u verrassen met een 3,4,5 of 6 gangen barbecue. Het aantal gangen gekozen barbecue wordt bereid door de chef en uitgeserveerd aan tafel, zodat er voldoende tijd is om te genieten en bij te praten.

Golfarrangement in Gelderland: overnacht in een prachtige monumentale villa in Doetinchem dat op 5 minuten loopafstand ligt van het centrum. De hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Sla met uw team op de golfbaan ’t Zelle of de Keppelse Golfclub een balletje. Gezamenlijk gaat u genieten van een 3-gangen verrassingsdiner en Live Cooking Ontbijt in de kookstudio.

Mooie incentives