Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Midweek

Geniet van een Midweek

Wilt u samen met uw familie een midweek weg om van elkaar te genieten, tot rust te komen of om een nieuwe omgeving te ontdekken? De Achterhoek is de ideale locatie waar deze elementen kunnen samenkomen.

De Achterhoek de ideale locatie voor een familiemidweek

Geniet 3 dagen in de Achterhoek: in het sfeervolle boetiek hotel (net buiten Lochem) kunt u na het maken van een wandeling of fietstocht op het tuinterras genieten of u zichzelf laten verwennen in het restaurant. In het restaurant kunt u op de 2e dag van een 3-gangen keuzemenu genieten. Ontspannen kan in het zwembad, sauna en solarium.

Een midweek de omgeving ontdekken: tijdens de midweek kunt u genieten van de prachtige natuur. Stap op de fiets en breng een bezoek aan de sfeervolle dorpen en steden. Op de dag van aankomst kunt u genieten van een 3-gangen diner. Door middel van de gratis fietsroutes kunt u een route uitstippelen die u na genoten te hebben van een uitgebreid ontbijtbuffet maakt.

3 Dagen de Gelderse streken ontdekken: Montferland kunt u beschouwen als een van de parels van Gelderland. Een omgeving die wordt gekenmerkt door sfeervolle dorpen en steden. Een bezoek aan het Berghse Bos is zeker de moeite waard. U overnacht in een sfeervolle kamer met uitzicht over de Montferlandse natuur.

4 dagen ontspannen in pittoresk Lochem: wist u dat Lochem een hanzestad is? Lochem is een bijzondere omgeving met zijn landgoederen, kastelen en eeuwen oude natuur. U kunt te voet of per fiets de omgeving ontdekken. In het hotel kunt u heerlijk relaxen in de sauna, zwembad en solarium. In Lochem overnacht u in een luxe comfortkamer en geniet u de volgende morgen van een uitgebreid ontbijt.

Leuke midweek arrangementen