Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Oud en Nieuw

Vier Oud & Nieuw in de Achterhoek

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor Oud & Nieuw? Vier de jaarwisseling met z’n tweetjes, familie of vrienden in de Achterhoek. In Winterswijk zal u het tijdens de jaarwisseling aan niks ontbreken. Wilt u zelf op verkenningstocht gaan, trek de wandelschoenen aan en maak een frisse oudjaarswandeling.

Feestelijke jaarwisseling beleven

Oud en Nieuw met live muziek bij oudjaarsbuffet: in het 4-sterren hotel in de Achterhoek kunt u Oud & Nieuw vieren. Tijdens de jaarwisseling kunt u genieten van 3-gangendiner en een luxe oudjaarsbuffet met live muziek op Oudjaarsavond. Op oudjaarsdag kunt een wandeling maken met de routekaart die u ontvangt. Na heerlijk gewandeld te hebben in de Achterhoek ontvangt u een warme kop soep. Het nieuwe jaar wordt ingeluid met een feestelijke toost met bubbels, oliebollen en vuurwerk. Op Nieuwjaarsdag kunt u genieten van een nieuwjaarsbuffet met glas bubbels.

4 dagen Oud & Nieuw vieren in de Achterhoek: in een 4-sterren hotel in de Achterhoek kunt u de jaarwisseling vieren. U wordt hartelijk ontvangen met koffie of thee en een regionale specialiteit. Op Oudjaarsavond kunt u onder het genot van live muziek genieten van een oudjaarsbuffet. Om 24:00 uur wordt het nieuwe jaar feestelijk ingeluid met bubbels, oliebollen en vuurwerk.

Sluit het jaar feestelijk af in Zutphen: met oud & nieuw kunt u 3 dagen genieten in het sfeervolle Zutphen. In het hotel kunt u sfeer en rust ervaren. Het hotel biedt luxe faciliteiten, zoals binnenzwembad, sauna of solarium. Sportief uitleven kan op tennisbanen, tijdens een potje bowlen of squashen. Om 24:00 uur vindt een feestelijke toost plaats met bubbels en oliebollen. De volgende ochtend kunt u genieten van een nieuwjaarsbuffet met een glas bubbels en daarna een frisse nieuwjaarswandeling maken.

Luid het nieuwe jaar in Zutphen: in het luxe resort-hotel kunt u zich heerlijk laten verwennen tijdens de jaarwisseling. Geniet tijdens deze 4 dagen van uitgebreide ontbijtbuffetten, 3-gangen diner op 29 december 2019 en luxe oudjaarsbuffet. In het resort-hotel kunt ontspannen in de sauna of solarium of sportief baantjes trekken in het binnenzwembad. Luid samen met uw dierbaren het nieuwe jaar in met een feestelijk toost.

Oud & Nieuw arrangementen