Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Familieuitjes

Gezellige Familieuitjes

Wilt u samen met uw familie iets ondernemen in de prachtige Achterhoek. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden. Tijdens de familiedag zou u de strijd met elkaar kunnen aangaan om de titel Robinson of actieve dag beleven op en aan het water.

Maak er een geslaagd familieuitje van

Wie is de Robinson in de familie?: een outdooractiviteit die geschikt is voor iedereen. Met uw familie gaat u strijden om de titel Robinson. Het spel bestaat uit uitdagende, fysieke, puzzel en creativiteit proeven. Op de eilandraad worden alle kandidaten samen gebracht en staat de spelbegeleider klaar. Het gezelschap wordt in teams verdeeld. Ieder team maakt een vlot waarmee de teams naar de proeven op het eiland kunnen varen. De teams spelen 4 proeven en hierna volgt de finaleproef.

Heerlijke brunch rondvaart op de Rijn: gedurende een rondvaart met een partyship op de Rijn tussen Spijk en Millingen a.d. Rijn geniet u van een overheerlijke brunch. De brunch bestaat uit: luxe broodjes, hartig en zoet beleg, salade, scrambled egg, verse fruit salade en diverse dranken. Op het schip wordt u welkom geheten met een glaasje schippersbitter.

Actief dagje uit op en aan het water: beleef samen met familie een actieve dag op en aan het water. De actieve dag start met uitleg over de activiteiten. De activiteiten waar u keuze uit heeft zijn: handboogschieten, beachvolley, kanovaren en vlotbouwen.

Familiedag in historisch ‘s-Heerenberg: de familiedag start met kopje koffie of thee en gesorteerd huisgebak. U maakt onder begeleiding van een gids een rondleiding door Kasteel Huis Bergh. Na genoten te hebben van een uitgebreide lunch in het kasteelcafé is het tijd voor het middag programma met keuze uit een stadswandeling of een bier- en/of wijnproeverij. Deze gezellige familiedag wordt afgesloten met een borrel.

Leuke familieuitjes