Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Image Alt

Vakantie

Vakantie genieten

Heeft u plannen om binnenkort op vakantie te gaan, maar nog geen idee waar naar toe. Beleef een vakantie in eigen land. De Achterhoek biedt voldoende mogelijkheden om een aangename vakantie te beleven. Om u een idee te geven van het aanbod, benoemen wij een aantal mogelijkheden.

.

Geniet van een vakantie in de Achterhoek

Ontdek de 4 kleinste stadjes van de Achterhoek: in Achterhoek ligt de regio Montferland. Montferland heeft een veelzijdige omgeving die vertier biedt voor jong en oud. Montferland is een schitterend gebied om te voet of per fiets te ontdekken. U kunt tijdens het maken van een wandel-of fietstocht een bezoek brengen aan Kasteel Huis Bergh en de hanzesteden Zutphen en Doesburg. In Montferland overnacht u in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij en geniet u in het prachtig verbouwde deel van verrassende diners.

Weekendje weg in Gelderland: bent u een golfliefhebber of wilt u de golfsport ervaren? In Doetinchem kunt u een balletje slaan op golfbaan ’t Zelle en in Emmerich op golfbaan Borghees. Tijdens het weekendje weg overnacht u in een van de sfeervolle kamers van de havezathe. Na een geslaagd dagje op de golfbaan kunt u genieten van een 3-gangen a la carte. De volgende morgen kunt u smullen van een uitgebreid ontbijtbuffet. Om vervolgens een bezoek aan te brengen aan de andere golfbaan of de schitterende omgeving te ontdekken.

Romantisch buitengewoon genieten in de Achterhoek: geniet samen met uw geliefde van een heerlijk weekend of een paar dagen weg in de Achterhoek. Het romantische verblijf begint met een heerlijk kopje koffie of thee en presentje op de kamer. U overnacht in een suite met een extra groot bed en infrarood sauna. In de avond kunt u genieten van een 3-gangen menu en op de kamer genieten van een fles wijn.

Mooie vakanties