Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

2-daags Musea Zutphen Arrangement – Een culturele city trip

Bij dit 2-daags Musea Zutphen arrangement is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een comfortabele kamer
  • 1x Een uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x Een 3-gangen diner
  • 1x Entree Musea Zutphen 

Prijs: € 105,00 p.p. op basis van een 2-persoonsverblijf in een comfortabele kamer.

De prijs is exclusief verblijfsbelasting à € 3,95 p.p.p.n.

De prijs van dit 2-daags Musea Zutphen arrangement is geldig tot en met 31 december 2023 met uitzondering van de feestdagen.

Culturele citytrip naar Hanzestad Zutphen

Wilt u samen even onbezorgd genieten? Dat kan in het 17-eeuwse pand 'Huize van Kasteele' in het hartje van Zutphen. Met de entree Musea Zutphen kunt u tijdens uw verblijf samen een bezoek brengen aan twee musea. Onder het genot van heerlijk ontbijt en 3-gangendiner kunt u gezellig bijpraten. 

Overnachten in een comfortabele kamer

Het hotel beschikt over 3 verschillende kamertypes, namelijk: 1-persoonskamers, 2-persoonskamer en de suite. 

1-persoonskamer: u overnacht in een kamer met een oppervlakte van 15 m2. De kamer is uitgerust met airco, flatscreen televisie en bureau. De badkamer is voorzien van douche, toilet en haardroger. 

2-persoonskamer: de kamer heeft een oppervlakte van 20 m2 en beschikt over een airco. U slaapt in 1 van de 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met bad of douche, toilet en haardroger. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen. 

Suite: de suite is een royale kamer met 2-persoonsbed of twin bed en airco. De badkamer is uitgerust met bad, douche, toilet en voorzien van luxe badkamer artikelen. In de woonkamer kunt u in de zithoek genieten van een kopje koffie of televisie kijken. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen. 

Op alle kamertypes kunt u gebruik maken van de gratis wifi. 

Ontdek de cultuur van Zutphen in de musea

Bij aankomst in het hotel ontvangt een entreekaart voor Musea Zutphen. Met deze entree kaart kunt u tijdens uw verblijf bezoek brengen aan meerdere musea.

In het Stedelijk Museum Zutphen wordt de geschiedenis van de hanzestad Zutphen en omgeving getoond. De geschiedenis wordt getoond met oude kaarten, plattegronden, stadsgezichten, portretten en foto's. Bent u een kunstliefhebber? Bezoek dan ook op de 1e etage het Henriëtte Polak Museum