3-daags Wellness Arrangement en overnachten in een 17e eeuwse pand in Zutphen

Bij dit 3-daags Wellness arrangement is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • 2x Uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 Dag saunatoegang bij Wellness Center De Bronsbergen in Zutphen
  • Informatiepakket met hofjeswandeling

Prijs: € 107,00 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

  • Toeslag op vrijdag en zaterdag van € 5,00 p.p. per nacht
  • De prijs is exclusief verblijfsbelasting à € 2,95 p.p.p.n.

De prijs van dit 3-daags Wellness arrangement in Zutphen is geldig tot en met 31 december 2020 met uitzondering van de feestdagen.

Relaxen en ontspannen samen genieten in Hanzestad Zutphen

Wilt u samen met vriendinnen of romantische met uw geliefde een paar dagen relaxen en ontspannen? Kom samen dan naar de hanzestad Zutphen. In een historisch hotel in het centrum van Zutphen overnacht u in een comfortabele kamer. De volgende ochtend kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Op een van de dagen kunt u een ontspannen dag beleven in het nabijgelegen wellnesscenter. De schitterende omgeving kunt u verkennen aan de hand van het informatiepakket met hofjeswandelingen.

Heerlijk uitrusten in een comfortabele kamer

U overnacht tijdens uw verblijf in een 2-persoonskamer. De kamer heeft een oppervlakte van 20 vierkante meter en beschikt over een airco. U slaapt in 1 van de 2 eenpersoonsbedden. De badkamer is uitgerust met bad of douche, toilet en haardroger. In deze kamer kunt u werken aan het bureau. Kostbare eigendommen kunt u in de kluis plaatsen.

Ontspannen in het wellnesscenter

In de nabije omgeving van het hotel ligt het wellnesscenter waar u een ontspannen dag zult beleven. Het wellnesscenter wordt omringd door de Bronsbergenmeer. Bij het wellnesscenter staat genieten voorop. De ultieme ervaring van ontspanning wordt gevormd door de kleinschaligheid, gastvrijheid en hoge kwaliteit in combinatie met persoonlijke aandacht. 

In het wellnesscenter kunt u ontspannen in de verschillende sauna's onder andere de belevingssauna en tijdens de opgietingen. Wilt u de luchtwegen vrij maken, dat kan in het stoombad. De warme en vochtige lucht die bij stomen ontstaan zorgt ervoor dat de poriën open gaan staan en worden gereinigd. In de rustruimtes in het wellnesscenter kunt u gerust een powernap doen. Buiten kunt u op het terras genieten van een hapje en/of drankje. Tevens kunt u buiten in de rustruimte, sauna's, zonneweide en zwembad & zwemvijver ontspannen. Tijdens uw bezoek kunt u aandacht aan uw geest schenken in het meditatiehuisje