Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Single Post

Genietcafé

In het gezellige café kunt u neerstrijken en even ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Het café bevindt zich tussen de historische gebouwen. Het café heeft als haar specialiteit de high tea. Kinderen kunnen zich vermaken in de speelruimte die is voorzien van duurzaam speelgoed.

Op de kaart vindt u diverse soorten koffie, smoothies en sapjes, maar u kunt ook kiezen voor een frisdrank. Naast dranken biedt het café lekkernijen uit eigen keuken, huisgemaakte soepen, lunchgerechten en kindergerechten aan. U kunt de dag goed starten bij het café met een heerlijk ontbijt.

High tea

De high tea behoort tot de specialiteit van het café. Tevens de high tea heeft u keuze uit verschillende soorten thee. Bovendien kunt u genieten van zowel hartige als zoete gerechten. Bent u benieuwd welke gerechten worden geserveerd? Klik dan hier.

Iets te vieren?

U kunt een receptie organiseren in de Kanunnik Borrozaal of in een prachtige ruimte op de begane grond. Op de eerste etage bevindt zich de Kanunnik Borrozaal. Vanuit de zaal kijkt u uit op de gevels en daken van het Oude Bornhof. Het café biedt bij de zalen arrangementen aan. Benieuwd naar de arrangementen? Kijk hier!

Openingstijden

De actuele openingstijden van het Genietcafé kunt u bekijken op www.genietcafe.nl.

Locatie

Genietcafé
Oude Bornhof 55-57
7201 DX Zutphen
Tel: 0575 – 540 045
E-mail: hallo@genietcafe.nl
www.genietcafe.nl