Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Single Post

Italiaans Restaurant Vaticano

In de binnenstad van Zutphen is Vaticano gevestigd. U heeft vanaf het terras een prachtig uitzicht op de Wijnhuistoren en de Drogenapstoren. Het restaurant is goed bereikbaar en wordt omringd door voldoende parkeermogelijkheden.

Lunch en diner

Het restaurant is gevestigd in het monumentale pand ‘Schulten Hues’. Wist u dat dit één van de oudste horecapanden van Zutphen is? U begeeft zich in Italië door de sfeervolle ambiance met originele ornamenten en decoraties.

Er worden geserveerd vanuit een traditionele Italiaanse keuken waar gewerkt wordt met verse ingrediënten. De gerechten worden bereid in de open keuken.

Vaticano Trattoria

In de Hanzestad is Vaticano een waar begrip. In het restaurant kunt u genieten van authentieke Italiaanse gerechten. Deze gerechten kunnen ook worden bezorgd. Vaticano Trattoria is restaurant kwaliteit bij u thuis.

Catering

De Italiaanse keuken biedt voor ieder wat wils. Voor iedere gelegenheid kan het restaurant op een door uw gewenste locatie de catering verzorgen voor kleine en grote groepen. Het restaurant biedt de beste Italiaanse gerechten aan die passen binnen elk budget.

Naast de catering behoort tot de mogelijkheden speciale wensen en thema’s met een offerte op maat. Uiteraard kan een op maat samengesteld wijnarrangement niet ontbreken. Bij de catering vanaf 8 personen wordt indien gewenst gratis bruikleen van o.a. borden, bestek en eventueel glazen geleverd.

Feesten en partijen

Het restaurant beschikt over zalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote groepen. U kunt een familiefeest geven of met een zakelijk gezelschap lunchen of dineren in een aparte ruimte. Er kunnen diverse arrangementen worden samengesteld. Tevens zijn er voor speciale gelegenheden of diners vanaf 8 personen diverse mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Italiaans Restaurant Vaticano op www.vaticano.nl.

Locatie

Italiaans Restaurant Vaticano
Houtmarkt 79
7201 KL Zutphen
Tel: 0575 – 542 758
E-mail: info@vaticano.nl
www.vaticano.nl