Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Single Post

Restaurant Aster

Het restaurant bereidt met zorg en aandacht de gerechten à la minute. Er wordt gewerkt met voornamelijk verse ingrediënten en kruiden. Huisgemaakt zonder toevoegingen worden de wereldgerechten, tapas en sauzen gemaakt.

De gerechten kunnen zowel mild als pittig worden bereid. Er wordt rekening gehouden met speciale wensen. Tevens biedt het restaurant vegetarische gerechten aan met de mogelijkheid om een aantal gerechten zelfs veganistisch te bereiden.

Catering

Het restaurant biedt catering aan van borrelhapjes tot een compleet buffet. U kunt vrijblijvend contact opnemen om te informeren naar de mogelijkheden. Benieuwd naar het cateringaanbod? Kijk hier!

Afhalen

Heeft u geen zin om te koken? Haal één van de heerlijke gerechten of tapas af. U kunt van tevoren uw bestelling telefonisch doorgeven via 0575 – 776 217. Kies uit één van de gerechten van de kaart.

Reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een tafeltje bij dit restaurant? Reserveer uw tafel uiterlijk 2 dagen voor de gewenste datum online via www.restaurantaster.nl. De reservering is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail heeft ontvangen.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van Restaurant Aster op www.restaurantaster.nl.

Locatie

Restaurant Aster
Laarstraat 8
7201 CE Zutphen
Tel: 0575- 776 217
E-mail: info@restaurantaster.nl
www.restaurantaster.nl