Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Single Post

De Revolutie

De populaire ontmoetingsplaats met Zuid-Amerikaanse sferen waar u heerlijk kunt lunchen en dineren. Zo serveren ze vele traditionele gerechten uit Latijns-Amerika, Australische grill, heerlijke tapas en nog veel meer! Lekker genieten op het terras met bijvoorbeeld een lekkere cocktail. Tevens kunt u thuis genieten van de Revolutie, want ze hebben ook een afhaalservice en bezorgen zelfs.

Arrangementen

Cocktailworkshop

Bij deze workshop leert u hoe uzelf cocktails kunt shaken. Stap voor stap gaat u aan de slag om zelf cocktails te bereiden. Wilt u meer weten over de cocktailworkshop? Stuur een mail of neem telefonisch contact op met de Revolutie.

Groepsactiviteiten

De Revolutie biedt verschillende groepsactiviteiten aan die geschikt zijn voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en nog veel meer. Op de website kunt de groepsactiviteiten bekijken.

Feesten en partijen 

Voor unieke feesten, bruiloften, gezelschappen en nog veel meer bent u bij de Revolutie aan het juiste adres. De Revolutie biedt verschillende mogelijkheden aan voor feesten en partijen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de website van de Revolutie.

Openingstijden 

Bekijk de actuele openingstijden van de Revolutie op www.derevolutiezupthen.nl.

Locatie

Restaurant Revolutie Zutphen
Zaadmarkt 74
7201 KM Zutphen
Tel: 0575-547766
E-mail: info@derevolutiezutphen.nl
www.derevolutiezutphen.nl