Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Single Post

IJsselpaviljoen

Aan de rand van de stad ligt het restaurant. Vanuit het restaurant kijkt u over de IJssel en de uiterwaarden. Bovendien kunt u de historische IJsselbrug bewonderen. Dagelijks kunt u hier genieten van een verse koffie met gebak, lunch of diner.

Lunchen

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant om heerlijk te lunchen? Dan bent u hier aan het juiste adres! U mag zelf bepalen of u kiest voor een simpele of uitgebreide lunch. De kaart kent een ruime keuze uit lunchgerechten. Kiest u voor een klassieke uitsmijter of een luxe belegd broodje?

Dineren

Het restaurant heeft een wereldkaart waarop bourgondische tapas worden gepresenteerd. Van biefstuk en sushi tot vegetarische gerechten. Een restaurant waar iedereen zal genieten van de gerechten van de fantastische kaart.

IJsselbar

Heeft u binnenkort iets te vieren en bent u op zoek naar een geschikte locatie? De IJsselbar is een echte aanrader! De bar is een sfeervolle ruimte die is voorzien van alle gemakken. Op zonnige dagen kunt u op het terras genieten. Wilt u met uw gezelschap gaan dineren? Kies dan voor een private dinner!

Reserveren

Wilt u een avond bourgondisch genieten? Reserveer uw tafel online via www.ijsselpaviljoen.nl.

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van het IJsselpaviljoen op www.ijsselpaviljoen.nl.

Locatie

IJsselpaviljoen
IJsselkade 1
7201 HA Zutphen
Tel: 0575 – 514 518
E-mail: info@ijsselpaviljoen.nl
www.ijsselpaviljoen.nl