Ontdek Zutphen

Authentiek, romantisch en historisch, dat is wat deze Hanzestad zo mooi maakt.

Andere sites

Gelderlandop1.nl

Deze site maakt onderdeel uit van het platform van Gelderland op 1 campagne.

Single Post

By Chiel

Er wordt in de keuken gewerkt met seizoensproducten, de beste vis en met smaakvol vlees. Het bereiden van de gerechten gebeurt met passie en op ambachtelijk klassiek Franse wijze. Ieder gerecht wordt zelf gemaakt door chef-kok Chiel Dohmen en zijn team. Hierbij moet u denken aan ijs tot aan het roken van de zalm.

Elke hap zal in uw mond exploreren tot een ware smaakbeleving. De smaken zijn op elkaar afgestemd en in balans.

Kookworkshops

Wilt u net als Chiel de heerlijkste gerechten op tafel zetten? Neem dan deel aan de kookworkshop! U kunt zich culinair laten uitdagen. De kookworkshops zijn onderscheidend van elkaar, omdat er wordt gewerkt met seizoensproducten. Voorafgaand aan de workshop ontvangt u de recepten, zodat u thuis alvast kunt oefenen en gerichte vragen kunt stellen tijdens de workshop. Wilt u meer weten of deelnemen aan een workshop? Neem contact telefonisch contact op met By Chiel.

Vergaderen

De studio biedt plaats aan 24 personen en is geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops. Laat u inspireren in het karakteristieke Zutphen.

Reserveren

Wilt u lunchen of dineren bij het restaurant? Reserveer uw tafel online via www.bychiel.nl en misschien geniet u straks van één van de heerlijke gerechten. Telefonisch kunt u reserveren via 0575-510005

Openingstijden

Bekijk de actuele openingstijden van By Chiel op www.bychiel.nl.

Locatie

By Chiel
‘s-Gravenhof 5
7201 DN Zutphen
Tel: 0575 – 510 005
E-mail: info@bychiel.nl
www.bychiel.nl